ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesisk horoskop -Tiger

Bedømmelse
kinesisk-horoskop-2021: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Kinesisk astrologi - Tiger horoskopet 2021

Kinesisk horoskop 2021 - Grisens år

Grisens år begynder den 5. februar 2021. Hensigten er, at dit kinesiske horoskop skal give dig mere indsigt i visse livssituationer, og med den viden er du bedre i stand til at håndtere disse situationer. Fred og harmoni er målet med dit kinesiske horoskopråd.


Grisen er et symbol på lethed og lykke. Dette er et tilbagevendende tema i 2021. Der vil blive taget masser af initiativer, og det er op til dig at beslutte, om du vil gå med i alle disse initiativer eller ej. Hvis du beslutter dig for et initiativ, skal du altid stille dig selv spørgsmålet, om initiativet både er godt for dig selv og for andre. Hvis begge svar er ja, så fortsæt, hvis ikke, så genovervej det. Da Grisen besidder Yin-energi, der er sublte og blid, skal vi være opmærksomme på at holde os på egne ben og ikke blive overmandet af Yang-energi. Vær tro mod dig selv. Det er vigtigt at forblive ydmyg, ædel og medfølende.


Dit gratis kinesiske horoskop 2021 råder dig til at følge dit hjerte i 2021 og fokusere på at skabe positive forandringer for alle. Fokus på:

  • mere kærlighed og tålmodighed over for dig selv og andre.
  • at glæde sig over andres lykke ved at deltage i velgørenhed og hjælpe andre, når der er behov for det.
  • At opnå dine intentioner ved at anvende disciplin.

Din fødselsdato viser, at du er en Tiger. Tigeren er det tredje dyr i den kinesiske stjernetegn og står for modig indsats. Desuden indikerer dit kinesiske horoskop, at du er fuld af kraft. Din tiger-energi vil være til stede i alle aspekter af livet i løbet af abens år. Lad os fokusere på fred, harmoni og medfølelse i 2021!


Kinesisk kærlighed horoskop Tiger

Tigeren er et stjernetegn for tolerante mennesker, der har en tendens til at udtrykke sig på en smuk måde. Når tigeren er i en positiv stemning, er han eller hun i stand til at lade kærligheden flyde frit uden at kræve noget af sin partner. Dette vil i høj grad gavne forholdet, da det at stille krav til din partner vil stoppe kærlighedsstrømmen og kan føre til en situation, hvor kærligheden kvæles. Når du er i dårligt humør, skal du huske at fokusere på sympati og ikke reagere kort for hovedet. Gør dette og se, hvordan dit kinesiske kærlighedshoroskop vil arbejde for dig i 2021!


Kinesisk karriere horoskop Tiger

Kinesisk astrologi siger, at dit kinesiske horoskoptegn er fokuseret på personlig udvikling og frihed i arbejdet. Arbejd på din tolerance over for autoritative personer og gør brug af din følsomhed, når du håndterer følsomme situationer. Udforsk nye muligheder, hvis det føles rigtigt, er det råd, som dit kinesiske horoskop 2021 giver dig.


Kinesisk sundhed horoskop Tiger

Dit kinesiske horoskoptegn fortæller, at du kan lide udfordringer og forstår fordelene ved et afbalanceret helbred. Mulige sunde øvelser i år kunne være yoga, hvor du kan kombinere din Yin-energi med Yang-energien fra abens år. Sov, spis og motioner godt i 2021!


Kender du ikke dit kinesiske stjernetegn endnu? Få den lige her ved at indtaste din fødselsdato


Hjem Tilbage til kinesisk horoskop side