ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesisk horoskop betydning - slange

Bedømmelse
kinesisk-horoskop-online: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Kinesisk stjernetegn slange

Slangen er det sjette dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer mystiske mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at slangen er meget lidenskabelig. Slange-energien vil være til stede i alle livets temaer som kærlighed, relationer, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare slangens horoskop.


Slange horoskop - positive personlighedstræk

Generelt står det kinesiske stjernetegn Slangen for mennesker, der er meget kloge. Denne visdom er baseret på deres veludviklede inuitition. Slangen er også romantisk i sit forhold, og ofte er kvindelige slanger ret attraktive.


Slange horoskop - negative personlighedstræk

Da slangen i det kinesiske stjernetegn står for mennesker, der søger økonomisk sikkerhed, kan de være overdrevent mistænksomme over for folk i deres omgivelser. Med hensyn til deres udseende kan slangen også være forfængelig.


Andre stjernetegn Tilbage til kinesisk horoskop side

Kender du ikke dit kinesiske stjernetegn endnu? Få den lige her ved at indtaste din fødselsdato Er du tilfreds med dit svar? Du kan lide os på Facebook, eller følg os på Twitter
Du kan finde den nederst på siden! Prøv også flere forudsigelser på denne side!