ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesisk horoskop betydning

Bedømmelse
kinesisk-horoskop-online: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Om kinesisk horoskop

Kinesisk astrologi er nært beslægtet med vestlig astrologi. Desuden er der blevet indarbejdet smukke elementer af kinesisk filosofi. F.eks. principperne om yin og yang. Her forklarer spåkonen betydningen af det kinesiske horoskop og det kinesiske stjernetegn.


Betydning af kinesisk horoskop


Faktisk er kinesisk horoskop et begreb, der bruges i Vesten. Et mere korrekt udtryk ville være kinesisk stjernetegn. Fremtidige forudsigelser er baseret på en systematisk plan baseret på en tolvårig cyklus, der er angivet af dyr. Samtidig har dette system mange ligheder med det horoskop, som er kendt i Vesten. Begge er baseret på tidscyklusser, der består af tolv dele. Ved siden af Yin- og Yang-principperne er teorien om de 5 elementer: Metal, træ, vand, ild og jord er også indarbejdet.


Betydningen af det kinesiske stjernetegn


Det interessante er, at den kinesiske dyrekreds faktisk repræsenteres af tolv dyr, mens det i den vestlige astrologi ikke er alle tegn, der faktisk er dyr, selv om det græske ord "Zodiac" antyder dette. I kinesisk astrologi bruges dyretegnene ikke kun til at repræsentere årstal, som de fleste mennesker tror. Men også måneder, dage og endda timer. Dette indebærer, at der er mere end blot ét kinesisk stjernetegn, der kan tildeles dig!




Tilbage til kinesisk horoskop Tilbage til forsiden

Rotte

Rotte er det første dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer bedårende mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at rotte også er kraftfuld. Rotte-energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare rottehoroskopet.

Ox

Oksen er det andet dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer ærlige mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at oksen er en forsigtig person. Oksenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, forhold, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Ox horoskopet.

Tiger

Tiger er det tredje dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer modige mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at tigeren er uforudsigelig. Tiger-energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Tigerhoroskopet.

Kanin

Kaninen er det fjerde dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer blide mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at kaninen er meget talentfuld. Kanin-energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare kaninhoroskopet.

Drage

Dragen er det femte dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer folk med ære. Desuden viser det kinesiske horoskop, at dragen er meget populær hos andre. Dragenergien vil være til stede i alle livets temaer som kærlighed, forhold, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare dragehoroskopet.

Slange

Slangen er det sjette dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer mystiske mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at slangen er meget lidenskabelig. Slange-energien vil være til stede i alle livets temaer som kærlighed, relationer, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare slangens horoskop.

Heste

Hesten er det syvende dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer energiske mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at hesten er meget populær. Hesteenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare hestehoroskopet.

Gede

Geden er det ottende dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer godhjertede mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at geden er meget lidenskabelig. Gedeenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, forhold, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare gedens horoskop.

Abe

Abe er det niende dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer løsningsorienterede mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at aben er meget social. Abens energi vil være til stede i alle livets temaer som kærlighed, relationer, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Abe horoskopet.

Hane

Hanen er det tiende dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer ærlige mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at hanen er meget entusiastisk. Hane-energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, forhold, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Hane horoskopet.

Hund

Hund er det ellevte dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer loyale mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at hunden er en god lytter. Hundenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Hundens horoskop.

Gris

Gris er det tolvte dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer pålidelige mennesker. Desuden viser det kinesiske horoskop, at grisen er tolerant over for andre. Svineenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Grisens horoskop.