ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Månens tegn astrologi

Bedømmelse
måne-tegn-beregner: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Månens tegn astrologi

I astrologien spiller månetegnet en vigtig rolle i beskrivelsen af personligheden. Månen astro symboliserer den ubevidste del af vores personlighed. Det er vores indre selv; den person, som vi er inderst inde. Vores vaner, reaktioner og instinkter og den måde vi håndterer vores følelser på. Ikke mange mennesker er bekendt med deres Månetegn, da stjernetegn (soltegn) i vestlig astrologi ofte ses som den eneste måde at bestemme en persons personlighed på. Men vores tegn er ikke så enkle som det. To personer med det samme soltegn kan have helt forskellige personligheder.


Månens tegn er forbundet med vores følelsesmæssige velbefindende og personlige udvikling. Det viser vores forbindelse med vores følelser og følelser. Månen astro er det tegn i vestlig astrologi, som repræsenterer, hvem vi virkelig er inderst inde, og hvorfor vi gør de ting, vi gør. Det er her, vi finder trøst og fred, men kan også finde frygt og vrede. For nogle mennesker beskriver månetegnet deres personlighed bedre end det traditionelle stjernetegn (soltegn). Dette kan meget vel være tilfældet, da Månetegnet er så tæt forbundet med din kerne.


Månen Astro siges at repræsentere dit instinkt og din intuition i astrologien. Det er altså den del af dig, der gør ting eller føler ting uden at tænke. Da de følelser, som du kan opleve, kan være stærke, har vi en tendens til at skjule dem for andre. Ofte er det kun vores familie og nærmeste venner, der kender dem. Det kræver mod at forbinde sig med disse følelser og dele dem med andre. Du bliver nødt til at vise sårbarhed på et dybt plan, hvis du ønsker at åbne dit indre selv op. Men du vil se, at når du først øver dig i at forbinde dig med dine følelser i Månetegn, kan du leve dit liv mere i overensstemmelse med dit sande jeg. Opdag dit Månetegn nedenfor!


Månens tegn beregner

Det er lidt vanskeligere at beregne dit månetegn end at bestemme dit stjernetegn, da det afhænger af dit fødselstidspunkt og dit fødested. Du kan finde en gratis beregner til at beregne dit Månetegn her og bestemme dit Månetegn. Nedenfor finder du beskrivelserne for hvert af Månetegnene.


Instruktioner til beregneren af månetegn

  • Udfyld din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødested, og tryk på NÆSTE. Hvis du ikke kender din nøjagtige fødselsdato, skal du bruge både kl. 12.01 og kl. 23.59 og læse begge beskrivelser af Månetegn.
  • Find det gule billede med månetegn i diagrammet, hold musen hen over det og tjek i øverste venstre hjørne, hvilket stjernetegn dit månetegn er
  • Klik på det relaterede stjernetegn under diagrammet for at læse detaljerede oplysninger om dit månetegn.

Vædderen

Vædderen er det første stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 21. marts og 20. april. Vædderens energi vil være til stede i alle livets temaer som kærlighed, relationer, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Vædderhoroskopet.

Tyren

Tyren er det andet stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 21. april og 20. maj. Tyrenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Taurus horoskopet.

Tvilling

Tvillingerne er det tredje stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 21. maj og 21. juni. Tvillinge-energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, forhold, karriere og penge. energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, forhold, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare tvillingernes horoskop.

Krebs

Krebsen er det fjerde stjernetegn og er forbundet med en fødselsdato mellem 22. juni og 22. juli. Kræft-energien vil være til stede i alle livets temaer som f.eks. kærlighed, forhold, karriere og penge. energien vil være til stede i alle livets temaer som f.eks. kærlighed, forhold, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare krebshoroskopet.

Løve

Løven er det femte stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 23. juli og 22. august. Løvenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Leo-horoskopet.

Jomfru

Jomfruen er det sjette stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 23. august og 22. september. Jomfruenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, forhold, karriere og penge. energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, forhold, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare jomfruhoroskopet.

Vægt

Vægten er det syvende stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 24. september og 23. oktober. Vægtenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Vægtens horoskop.

Skorpion

Skorpionen er det ottende stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 23. oktober og 21. november. Skorpion-energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, forhold, karriere og penge. energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, forhold, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Skorpion horoskopet.

Skytten

Skytten er det niende stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 22. november og 20. december. Skyttenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. energien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare skyttens horoskop.

Stenbukken

Stenbukken er det tiende stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 21. december og 19. januar. Stenbukkens energi vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. energi vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Stenbukkens horoskop.

Akvarier

Vandmanden er det ellevte stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 20. januar og 18. februar. Vandmandens energi vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Vandmanden energi vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare vandmandens horoskop.

Fiskene

Fiskene er det tolvte stjernetegn og er relateret til en fødselsdato mellem 19. februar og 20. marts. Fiskenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Fiskenergien vil være til stede i alle livets temaer såsom kærlighed, relationer, karriere og penge. Stjernetegnet forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare Fiskene horoskopet.

Hjem Tilbage til horoskop side