ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Bedømmelse
tarot-forudsigelser-online: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Tarot læsning betydning

Tarot går tilbage til det 15. århundrede og har sin oprindelse i Europa. Siden det 18. århundrede er tarotkortene blevet brugt i vid udstrækning som et kort til åndelig vejledning og fremtidsforudsigelser. Her forklarer spåmanden betydningen af tarot, og hvordan tarotlæsning fungerer.


Betydningen af tarotlæsning


Tarotkortspillet består af 78 kort. De mindre arkaner består af 56 kort og består af fire kulører. Hver kulør består af 10 kort med 10 pi og 4 billedkort. Derudover er der 22 kort, der er kendt som de store arkaner. Fortune Teller bruger i øjeblikket kun de store arkaner. Grunden er, at de store arkaner er relateret til de større hemmeligheder i livet. De mindre arkaner er relateret til livets mindre hemmeligheder


Fortolkning af tarotlæsningskort


Fortolkning af tarotkort er en færdighed, der skal udvikles. Det handler ikke kun om definitionen af et kort. Tarotlæsningen skal huske på, hvilket tema eller spørgsmål der er på spil. Fortolkningen af tarotlæsningskortet bør udledes af emnet. Er spørgsmålet relateret til arbejde eller til kærlighed? Der findes mange fortolkninger og definitioner. Nedenfor finder du mere information om hvert Major Arcana tarotkort. I fremtiden vil Fortune Teller også inddrage de mindre arkaner i tarotlæsningerne. Hvis du allerede nu ønsker at studere emnet nærmere eller ønsker at købe dit eget spil.
Tilbage til tarot Tilbage til forsiden

Narren
Tryllekunstneren
Ypperstepræstinde
Kejserinden
Kejseren
Ypperstepræsten
Lovers
Vogn
Styrke
Eremit
Lykkehjul
Retfærdighed
Den hængte mand
Død
Temperance
Djævelen
Tårnet
Stjerne
Månen
Solen
Dom
Verden