ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesisk horoskop drage

Bedømmelse
ugentlige-kinesisk-horoskop: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Kinesisk ugentligt horoskop drage

Dit kinesiske stjernetegn er drage. Her er dit gratis ugentlige kinesiske horoskop 25


Dit kinesiske ugehoroskop indikerer, at du i denne uge bør frigøre dit kreative potentiale. Skriv dem ned og diskuter dem med dine kære for at dele dine vidunderlige indsigter. Hvis du ønsker, at noget skal blive en succes, er det ikke nok at have en god hensigt. Disciplin er mindst lige så vigtig. Bekæmp din dovenskab. Fokuser på livets flow! Husk, at alle og alt har sin egen rytme. Udnyt din Yin-energi!


Flere oplysninger om drage kinesisk horoskop tegn


Kinesisk stjernetegn drage

Dragen er det femte dyr i den kinesiske stjernetegn og indikerer folk med ære. Desuden viser det kinesiske horoskop, at dragen er meget populær hos andre. Dragenergien vil være til stede i alle livets temaer som kærlighed, forhold, karriere og penge. Det kinesiske stjernetegn forklarer personlighedstræk og giver dermed mere indsigt i fremtiden. Lad spåmanden forklare dragehoroskopet.


Drage horoskop - positive personlighedstræk

Generelt står det kinesiske stjernetegn Drage for folk, der er intelligente. Derfor er de glade for argumenter, der har betydning. Desuden er dragen entusiastisk og ambitiøs. Kombinationen af disse egenskaber gør dem til fremragende ledere i en gruppe.


Drage horoskop - negative personlighedstræk

Selv om den kinesiske stjernetegn Drage står for mennesker, der virker udadvendte, kan de have problemer med sårbarhed. Dragen mener, at sårbarhed er en svaghed, som de ikke kan vise andre. Nogle gange anses dragen også for at være dominerende og giver ikke plads til andre.


Tjek dit kinesiske horoskop for 2021 over her
Kender du ikke dit kinesiske stjernetegn endnu? Få den lige her ved at indtaste din fødselsdato

Hjem Tilbage til kinesisk horoskop side